tisdag 23 augusti 2011

Sightseeing SF
Ska jag säga god eftermiddag eller godnatt? hos er i Sverige är kl ungefär 2 och här i SF är den bara 17.00
Hela dagen har spenderats på en så kallad hop on hop off sightseeing buss. Det var verkligen det bästa alternativet. Om ni någon gång har möjlighet att åka med en sådan buss så gör det. Det var verkligen hur smidigt som helst! Eftersom man ofta vet lite vad man vill se kan man bara hoppa av på det stället man vill, gå runt hur länge man vill och sedan bara hoppa på nästa buss som kommer. Man har 24h på sig så om man inte hinner allt ena dagen så kan man bara ta det nästa.
Bilderna ovan är från idag. bla från fishermans warf och pier 39. Riktigt mysiga ställen! Otroligt fin utsikt över allt!

Ni so känner mig väl vet att jag älskar mjölk... och problemet utomlands är att hitta den goda mjölken vi har hemma. MEN äntligen har jag kommit till ett ställe som hr mjölk som smakar exakt som hemma. (fast hemma smakar alltid bättre ändå hehe) . Berkely Milk kommer i framtiden tjäna stora summor på mig... :)

vad mer finns det egentligen att säga. MASSOR... Staden är verkligen fin!

Dock för alla er som en vacker dag kommer hit, TA MED TJOCKA OCH VARMA KLÄDER! det är ungefär samma som i Sverige, det blåser en del och det är kalla vindar i mellan åt eftersom stilla havet är så kallt... ungefär 16 grader så inget bad vänligt vatten här inte...
Det blir inte så kallt som i Sverige under vintern, nu i oktober och november blir det så kallad indiansommar vilket betyder att det kommer bli varmare. Nästa vecka beräknas bli upp till 27 grader vissa dagar :D I LOVE SHORTS

nej nu börjar det bli jobbigt för er at läsa haha.
kommer mer bilder snart. :)

Pussss


3 kommentarer:

  1. Härligt att du trivs och det ser verkligen intressant ut. Önskar dig all lycka! ^^

    SvaraRadera
  2. taaaaack Nhina! Det är verkligen super här! kom och hälsa på ;) Lycka till nu på Beckmans ;)

    SvaraRadera
  3. Vad kul att läsa :D Hoppas du får det bra! /Josefin

    SvaraRadera